пʼятниця, 12 вересня 2008 20:45

Сервер "Базеля" не витримав шаленого попиту на квитки

Квитки на домашні матчі Ліги чемпіонів за участю "Базеля", найближчий з яких відбудеться вже у вівторок з донецьким "Шахтарем", мають чималий попит. Комп"ютерна техніка (за допомогою якої і відбувається замовлення квитків) в таких напружених умовах деколи не витримує. Про це говорить заява на офіційній сторінці "Базеля":

"Спасибі вам за відвідини нашого вебсайту і проявлену цікавість до квитків на матчі!Через великий ажіотаж продаж квитків на матчі Ліги чемпіонів, навантаження на відповідний сервер перевищене, внаслідок чого дана послуга поки недоступна. Просимо всіх користувачів зберігати розсудливий спокій, і спробувати замовити квитки через деякий час, коли робота сервера налагодиться.

І спасибі вам за те, що ви не обриваєте дзвінками наш офіс - тому що наші ввічливі телефоністи і телефоністки навряд чи посприяють швидшому відновленню послуги замовлення квитків!"

Квитки на домашні матчі "Базеля" в Лізі чемпіонів продаються в єдиному пакеті на всі три зустрічі. Найдешевший пакет коштує 90 швейцарських франків (приблизно 80 доларів), найдорожчий - 390 франків, середній - 240 франків.

16 вересня "Базель" прийме донецький "Шахтар", 22 жовтня - каталонську "Барселону", а 9 грудня - лісабонський "Спортінг".

segodnya

Зараз ви читаєте новину «Сервер "Базеля" не витримав шаленого попиту на квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі