субота, 24 травня 2008 13:28

Серена Вільямс розраховує виграти "Ролан Гаррос"

Американка Серена Вільямс розповіла про свої шанси на перемогу в "Ролан Гаррос" після того, як теніс залишила "грунтова королева" Жюстін Енен.

Серена вважає, що завершення кар"єри Енен припало на правильний для неї час. Тепер у американки куди більше шансів виграти другий титул в Парижі.

Крім того, Серена зараз взагалі єдина тенісистка в основній сітці з тих, хто вигравав Відкритий чемпіонат Франції у минулому. "Зараз дійсно прекрасний шанс, щоб тут перемогти. На жаль, так вийшло через відмову грати однієї з кращих тенісистів на грунті".

Безпосередньо про шанси на перемогу Вільямс висловилась так: "Я відчуваю, що вони різко підвищуються прямо зараз. Процентна шкала шансів, що я тут виграю, піднімається вгору. Якщо раніше я думала про 5-й, 6-й раунд, то зараз можу думати про вищі результати.

Крім того, я вважаю підготовку до турніру для себе кращою з 2002 року, коли я змогла перемогти. Мені комфортно грати на грунті, тут просто чудово", - додала Серена.

"Я готова на 100 %. Відчуваю себе куди краще, ніж було минулого тижня", - цитує Вільямс офіційний сайт "Ролан Гаррос".

У першому колі проти Серени зіграє її співвітчизниця Ешлі Харклроуд.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс розраховує виграти "Ролан Гаррос" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі