субота, 19 квітня 2008 10:57

Серена Вільямс не пустила Шарапову до чергового титулу

Серена Вільямс не пустила Шарапову до чергового титулу
Марія Шарапова не змогла вийти в півфінал на тенісному турнірі в Чарльстоні (США), призовий фонд якого становить 1,34 мільйона доларів.

В п"ятницю росіянка, посіяна під другим номером, поступилася американці Серені Вільямс, 5-ій ракетці змагань, з рахунком 5:7, 6:4, 1:6.

Після цієї зустрічі рахунок в очному протистоянні американки і росіянки став 5-2 на користь Вільямс-молодшої, причому Шарапова не обігрувала Серену з 2004 року.

"Це був матч, як на гойдалках. Не думаю, що я показала хороший теніс. Насправді, я продемонструвала далеко не кращу гру", - заявила американка, яка цього сезону взяла вже два титули.

"Враховуючи її успіхи на грунті, вона була фаворитом нашого протистояння, - сказала Шарапова, - Якби я використала перший сет-пойнт або якби не програла низку важливих розіграшів, матч міг закінчитися моєю перемогою в двох партіях. Але ви ж розумієте, що в цьому і є краса тенісу".

Чарльстон (США), жіночий турнір Family Circle Cup

Відкриті корти, грунт

Одиночний розряд

Чвертьфінал

C. Вільямс (США) - Шарапова (Росія) - 7:5, 4:6, 6:1

Корне (Франція) - Савай (Угорщина, 10) - 7:5, 6:4

Дємєнтьєва (Росія, 4) - Шнідер (Швейцарія, 7) - 6:4, 6:4

Звонарьова (Росія, 9) - Янковіч (Сербія, 1) - 6:2, 3:6, 6:2

Одну путівку у фінал між собою розіграють росіянки Вєра Звонарьова і Єлєна Дємєнтьєва, в другому півфіналі зустрінуться Серена Вільямс і Аліз Корне.

За матеріалами: "Спорт-Экспресс", РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс не пустила Шарапову до чергового титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі