неділя, 16 листопада 2008 12:44

Серена Уїльямс покаже голодним кенійським дітям, що таке комп"ютер

Американка Серена Уїльямс після закінчення тенісного сезону вирішила зайнятися добродійністю та відправилася до Кенії, де збирається у рамках багатоденного візиту відвідати ряд місцевих шкіл, поспілкуватися з дітьми, а також подарувати навчальним закладам комп"ютери компанії Hewlett-Рackard, з якою у спортсменки підписаний спонсорський контракт.

"Це чудова нагода для дітей познайомитися з комп"ютером, вивчити його та використовувати для того, щоб дізнатися про наш світ більше", - цитує слова молодшою з сестер Уїльямс РІА "Новости".

Така подія є дещо безглуздою: "Навіщо дітям, які живуть у Кенії, країні, де 4-мільйонного населення страждають від голоду (інформація "newsru") - незрозуміло. До того ж, навряд чи всі школи Кенії мають вихід в інтернет "щоб діти дізнавалися про наш світ більше", та про що можна говорити, коли в цій країні електрику має кожна десята школа", - ред.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Серена Уїльямс покаже голодним кенійським дітям, що таке комп"ютер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі