четвер, 11 липня 2013 15:56

"Серед бразильської діаспори Фред повинен адаптуватися швидко" - Нагорняк

"Серед бразильської діаспори Фред повинен адаптуватися швидко" - Нагорняк
Нагорняк: "Чорноморець" приємно здивував". Фото: sport-xl.net

Екс-форвард збірної України і донецького "Шахтаря" Сергій Нагорняк прокоментував результат поєдинку за Суперкубок донеччан проти одеського "Чорноморця".

"Такого тотальної переваги, яке спостерігалося у "Шахтаря" в фіналі Кубка України, у вчорашньому матчі не було. Відхід одразу двох лідерів - Фернандіньо і Мхітаряна - не міг не позначитися. Як наслідок, у донеччан вчора була відсутня цілісність у грі. Проте, клас "гірників" як і раніше незрівнянно вищий, ніж у "Чорноморця" і навіть з новачками команда Луческу не відчула в Одесі проблем. Але й одеситам треба віддати належне - команда приємно здивувала, що не знітилася, намагалася нав'язати "Шахтарю" контргру. І часом виходило дуже пристойно. До Ліги Європи команда ще може додати і виступити більш, ніж вдало ", - каже Сергій.

У складі "Чорноморця" Сергій Нагорняк зазначив голкіпера Дмитра Безотосного.

"Те, що не було поразки з великим рахунком, повністю його заслуга. Він тягнув все, що міг. Пропущені м'ячі стали результатом індивідуальної майстерності "гірників" і чудово розіграної комбінації. А пенальті - це лотерея", - вважає експерт.

Дублем у складі донецької команди відзначився бразильський новачок Фред.

"Однозначно це футболіст хорошого рівня. Але по одному матчу складно сказати, наскільки він здатний замінити лідерів, які пішли. З Фернандіньо буде непросто, за сім років у "Шахтарі" він став настільки незамінним, що поруч з ним складно зараз поставити когось з діючих гравців команди. Відносно Мхітаряна, то Фред його швидкістю не володіє, бразилець більше любить погратися з м'ячем і сильний у контексті саме командних дій. Але серед бразильської діаспори буде почувати себе як вдома, а значить є шанс, що швидко адаптується", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, "Шахтар" у матчі за Суперкубок здобув в Одесі перемогу над "Чорноморцем" з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «"Серед бразильської діаспори Фред повинен адаптуватися швидко" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі