четвер, 14 червня 2007 09:48

Сердючка поздоровить "Металіст" з бронзою

17 червня в 17:00 в Харкові на площі Свободи відбудеться свято, присвячене завоюванню футбольною командою "Металіст" третього місця в національному футбольному чемпіонаті. Привітати харків"ян приїдуть зірки української і російської естради.

У 18.00 на площі Свободи почнеться пряма трансляція з Дніпропетровська футбольного матчу 30?-го туру національного чемпіонату серед команд вищої ліги Дніпро ? Металіст.

Після закінчення матчу на вболівальників чекає великий святковий концерт, в якому візьмуть участь групи ТНМК і "Слівкі", а також Олег Газманов і Вєрка Сердючка (Андрій Данілко).

Після концерту відбудеться вручення команді Металіст бронзових медалей. Медалі за третє місце в XVI Чемпіонаті України по футболу команді Металіст вручить президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

У офіційному поздоровленні і нагородженні футболістів візьмуть участь президент ФК Металіст Олександр Ярославський, голова Харківської обласної ради Василь Салигин, голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков, мер Харкова Михайло Добкин. Завершить свято фейєрверк. www.fanat.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Сердючка поздоровить "Металіст" з бронзою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі