четвер, 14 жовтня 2010 19:02

Сербські фани пообіцяли зірвати матч-відповідь з Італією

Сербські фани пообіцяли зірвати матч-відповідь з Італією

Двоє сербських фанатів дали коротке інтерв'ю виданню Gazzetta dello Sport, в якому пояснили мотив своїх хуліганських дій в Генуї, через які був скасований матч між збірними Італії та Сербії.

"Ми раді, що гра не відбулася. Ми знали, чим завершиться наша акція, яка була спрямована проти нашої федерації. Ми незадоволені політикою президента федерації Караджича, який звільнив головного тренера збірної Антича, який є нашим кумиром", - заявили вони.

Крім того, представники ультрас пообіцяли зірвати і матч з Італією, який повинен відбутися в Сербії 7 жовтня майбутнього року.

"Звичайно, будуть проблеми для збірної Італії і вболівальників, які приїдуть її підтримати. Чого ви очікуєте після події тут?" - Сказали вони.

Нагадаємо, у вівторок, 12 жовтня, матч кваліфікації Євро-2012 між збірними Італії та Сербії тривав всього 7 хвилин через бешкетування сербських фанатів, яких довелося втихомирювати карабінерам.

Один з ініціаторів заворушень Іван Богданов зараз знаходиться в італійській жіночій в'язниці. Там він також заявив, що його дії не були спрямовані проти Італії.

За матеріалами Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Сербські фани пообіцяли зірвати матч-відповідь з Італією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі