пʼятниця, 26 лютого 2021 09:24

Сенсації в Німеччині та вольова перемога "Арсенала": результати матчів 1/16 Ліги Європи

Сенсації в Німеччині та вольова перемога "Арсенала": результати матчів 1/16 Ліги Європи
П'єр Еменік Обамеянг оформив дубль у ворота "Бенфіки". Фото: Reuters

Відбулися матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи. Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

"Ман Юнайтед" та "Реал Сосьєдад" голів не забивали. В Іспанії англійці здобули розгромну перемогу, тому йдуть до наступного раунду турніру.

"Динамо" Загреб у 2-му матчі мінімально перемогло "Краснодар" та виходить до 1/8 турніру.

"Мілан" та "Црвена Звезда" зіграли внічию - 1:1. У Белграді команди також не змогли виявити сильнішого. Завдяки 2-м забитим м'ячам в гостях італійці йдуть далі.

"Арсенал" здобув вольову перемогу над "Бенфікою" - 3:2. У Лісабоні команди не змогли виявити сильного - 1:1. Далі йде команда Мікеля Артети.

"Янг Бойз" в гостях зміг перемогти "Баєр" - 2:0. Швейцарці взяли реванш за домашню поразку та виходять до наступного кола.

Один із лідерів АПЛ "Лестер" прощається із турніром. Англійці вдома програли "Славії" - 0:2. У 1-й грі команди голів не забивали.

"Наполі" переміг "Гранаду" - 2:1. Домашньої перемоги команді Дженнаро Ґаттузо виявилося недостатньо, бо італійці програли в Іспанії з різницею у 2 м'ячі.

Справжню сенсацію створив "Мольде". Після домашньої нічиї із "Хоффенхаймом" - 3:3, норвежці в Німеччині здобули перемогу - 2:0.

"Рейнджерс" зміг розгромити "Антверпен" - 5:2. У Бельгії команда Стівена Джерарда теж була сильна та виходить до 1/8 турніру.

"Вільярреал" здобув 2-гу перемогу над австрійський "Зальцбургом" - 2:1. У 1-й грі іспанці перемогли із різницею у 2 м'ячі.

"Аякс" вдома переміг "Лілль" 2:1. У Франції гра завершилася з аналогічним рахунком на користь команди із Нідерландів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Луческу виграв у "Брюгге"

"Рома" не мала ніяких проблем із "Брагою". Команда Паулу Фонсеки перемогла вдома 2:0, а в гостях тиждень тому 3:1.

"Олімпіакос" зміг врятуватися на останніх хвилинах гри проти ПСВ. У Греції господарі перемогли 4:2. В Нідерландах ПСЖ перемагав до 88 хв. з рахунком 2:0, але пропустив гол.

Жеребкування 1/8 турніру відбудеться 26 лютого. Початок о 14:00.

Учасники: від Англії - "Арсенал", "Тоттенгем" та "Манчестер Юнайтед", від Іспанії - "Вільярреал" та "Гранада", від Італії - "Мілан" та "Рома", від України - "Динамо" та "Шахтар", від Норвегії - "Мельде", від Шотландії - "Рейнджерс", від Хорватії - "Динамо", Загреб, від Греції - "Олімпіакос", від Швейцарії - "Янг Бойз", від Чехії - "Славія".

Представники України змогли вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи. "Шахтар" двічі переміг "Маккабі", а "Динамо" в гостях вирвало перемогу над "Брюгге" після домашньої нічиєї.

Зараз ви читаєте новину «Сенсації в Німеччині та вольова перемога "Арсенала": результати матчів 1/16 Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі