неділя, 09 березня 2008 12:15

Семюель Пітер став новим чемпіоном WBC в суперважкій вазі (ФОТО)

У мексиканському Канкуні відбувся перший в історії цієї країни поєдинок за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, в якому зустрічалися росіянин Олег Маскаєв (34-6, 26 КО) і нігерієць Семюель Пітер (30-1, 23 КО) - володарі повноправного і тимчасового титулу WBC, відповідно.

У першому раунді у Олега мало що виходило - успіху в основному добивався Пітер, велика кількість важких ударів якого досягла мети. Другий раунд почався з обміну джебами з дистанції, в якому росіянин виглядав краще. Пітеру не вдався перший різкий випад вперед з кількома розмашистими ударами, а ось Маскаєв в кінці раунду точно попав зліва і справа. У третьому раунді Маскаєв опинився на межі поразки - після чергового обміну Олег "поплив" і відступив до канатів, де нігерієць почав його добивати в односторонньому порядку. Здавалося, ось-ось рефері зупинить бій, але Олегу вчасно вдалося зв"язати суперника в клінчі. Пітер на добивання не кинувся, і Маскаєв, опам"ятавшись, з лихвою повернув йому все пропущене, пару разів похитнувши нігерійця своїми ударами. Четвертий раунд особливого успіху жодному з бійців не приніс, але перемогу в ньому можна віддати Олегу за більшу активність. У п"ятому раунді Маскаєв продовжував йти вперед, багато "мазав", але час від часу і влучав, тоді як Пітер зосередився на контрударах, які у нього часто проходили. Нарешті, в шостому раунді Пітер похитнув Олега довгим ударом справа - як і в третьому раунді, Маскаєв відійшов до канатів, але цього разу врятуватися йому не вдалося. Прикрившись за блоком, Олег просто стояв під градом ударів нігерійця, не намагаючись відповісти або зв"язати того в клінчі, і в результаті за декілька секунд до кінця раунду рефері справедливо зупинив поєдинок. Семюель Пітер - новий чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі. Наступним його суперником повинен стати почесний чемпіон за цією версією українець Віталій Кличко.

Fightnews.ru

Зараз ви читаєте новину «Семюель Пітер став новим чемпіоном WBC в суперважкій вазі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі