вівторок, 15 лютого 2011 17:20

Семиразовий чемпіон "Дакара" оголосив про завершення кар'єри

Семиразовий чемпіон "Дакара" оголосив про завершення кар'єри

Лідер команди "КАМАЗ-Мастер", семиразовий чемпіон "Дакара" 41-річний Володимир Чагін оголосив про завершення кар'єри. Про це сам спортсмен оголосив на спеціальній прес-конференції в Москві.

"Дакаром-2011 я завершую свою кар'єру. Йдучи зі спорту, я автоспорт не покидаю. Залишаюся працювати в команді. Мені вистачить роботи на 25 годин на добу. Буду робити все, щоб наш улюблений автоспорт в Росії розвивався", - заявив Чагін.

"Це мужнє рішення - надати іншим пілотам можливість побувати на подіумі, - відзначив Семен Якубов, керівник "КАМАЗ-майстра", який п'ять разів вигравав "Дакар" в якості штурмана Чагіна. - Дай Бог, щоб з'явилися спортсмени, які поб'ють рекорди Володі. Я як людина обізнана у цій справі можу сказати, що навіть якщо це відбудеться, то буде не скоро, - каже Якубов. - Ми повинні пишатися, що в російському автомобільному спорті є такий спортсмен, який може по праву вважатися кращим в світі".

Додамо, що саме Чагін виграв "Дакар" -2011. Цікаво, що основному конкуренту "КАМАЗ-майстри" Карелу Лопрайсу з "Татри" зараз 62 роки, проте він йти з автоспорту не збирається.

За матеріалами РБК Спорт

Зараз ви читаєте новину «Семиразовий чемпіон "Дакара" оголосив про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі