субота, 20 лютого 2010 14:40

Семеро бобслеїстів потрапили в аварію на олімпійській трасі Ванкувера (ФОТО)
12

Не менше семи бобслеїстів потрапили в аварію під час перших тренувальних заїздів на олімпійській санно-бобслейній трасі у Вістлері. На щастя, серйозних пошкоджень ніхто із спортсменів не отримав. Крижаний жолоб цієї траси вважається найшвидшим і найнебезпечнішим у світі.



Переможець Кубка світу нинішнього сезону швейцарець Берт Хефті вимушений був пропустити тренувальні заїзди екіпажів-двійок, після того, як його боб перекинувся в першій спробі. Хефті не зміг утримати машину на трасі під час проходження 12-го віража.

Після однієї з аварії був госпіталізований австралійський розганяючий Дункан Харві, який отримав невеликі пошкодження.


На санно-бобслейній трасі також перекинулися екіпажі словака Мілана Ягнесака, японця Хіроси Сузукі, чеха Іво Данільовича, голландця Едвіна ван Капкера, італійця Фабріціо Тацині.

Слід зазначити, що після трагічної загибелі 21-річного грузинського саночника Нодара Кумаріташвілі, який розбився при вильоті з останнього віража на швидкості близько 145 кілометрів на годину, заходи безпеки на олімпійській трасі були посилені.


В той же час прес-служба Міжнародної федерації бобслею і скелетона заявила, що аварії, які трапилися, не говорять про недоліки олімпійської траси, а є достатньо звичайною справою. Так, в 2002 році на Іграх в Солт-Лейк-Сіті під час першого тренування відбулося відразу 17 аварій.

За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Семеро бобслеїстів потрапили в аварію на олімпійській трасі Ванкувера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі