пʼятниця, 28 березня 2008 17:55

Семененко не збирається брати свої слова назад

Як повідомлялося, донецький "Шахтар" і його форвард Брандау вимагають вибачень від керівника прес-служби київського "Динамо" Олексія Семененка за те, що той "всупереч всім етичним нормам роботи прес-служб, взявся жорстко критикувати гравця чужої йому команди", зокрема, журналіст назвав бразильця "бандитом"

Сам Семененко прокоментував інцидент таким чином: "Спершу я б попросив Брандау вибачитися перед футбольними вболівальниками України за свою недостойну поведінку на полі. Якщо йому не подобається слово "бандитська", давайте замінимо його словом "хуліганська". Практично в кожному матчі цей футболіст поводиться неналежним чином - він постійно б"є гравця команди суперників ліктем, коліном, причому в більшості випадків робить це нишком. Часто це помічають арбітри, фіксуючи фол, іноді такі вчинки бразильця залишаються безкарними. Проте, вболівальників не обдуриш - вони бачать все. Я хоч і офіційна особа ФК "Динамо", але в тому випадку виступав як журналіст, яким я за освітою і є. Прес-аташе всього лише посада. Брандау каже про вибачення. Вибачатися за що? За його хамську поведінку на полі?"

"Президент ФФУ Григорій Суркіс досить жорстко зробив мені зауваження, зазначивши, що, швидше за все, я погарячкував з висловлюваннями. Але я так не вважаю. Це все накопичувалося за багато років виступів Брандау в чемпіонаті України", - закінчив свою думку Семененко.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Семененко не збирається брати свої слова назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі