четвер, 07 червня 2007 15:25

Селюк продає екс-гравця донецького "Металурга" за 15 мільйонів

 

Агент гравця "Монако" Яя Туре, 24 роки, Дмитро Селюк заявив, що найбільш вірогідним претендентом на підписання його гравця є каталонський клуб, повідомляє Sky Sports. Івуарієць грав за донецький "Металург", віце-президентом якого є саме Селюк, в 2003-2005 роках. Наступним його клубом став грецький "Олімпіакос", який купив гравця за мільйон євро.

- Яя дуже хоче перейти в "Барсу", не дивлячись на інтерес до його персони з боку багатьох клубів з Італії, Франції та Англії, - заявив Дмитро Селюк.

- "Інтер", "Ліон", "Рома", "Евертон", "Арсенал" - це далеко не повний список клубів, охочих підписати його. Думаю, що його ціна зараз складає приблизно 15 мільйонів євро.

На думку Селюка, Яя Туре ідеально вписався б в гру каталонської команди, діючи небагато нижче Хаві та Деку. "Барселона" і сама не проти підсилити центральну зону, проте проявляти активність на трансферному ринку каталонці не поспішають, допоки чемпіонат Іспанії ще не закінчений.

Зараз ви читаєте новину «Селюк продає екс-гравця донецького "Металурга" за 15 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі