вівторок, 14 лютого 2012 11:19

Селюк і Куніцин перенесли війну у віртуальний простір

Селюк і Куніцин перенесли війну у віртуальний простір

Конфлікт усередині сімферопольської "Таврії", що спалахнув наприкінці минулого року між почесним президентом "Таврії" Сергієм Куніциним і віце-президентом кримчан Дмитром Селюком, продовжує набирати обертів.

Черговий виток конфронтації двох функціонерів "Таврії" знайшов своє відображення у віртуальному просторі: відтепер у сімферопольського клубу є два офіційних сайту (перший з них курирує Куніцин, другий - Селюк).

"Сьогодні запущено новий сайт "Таврії", на якому розміщуватимуться новини про кримському клубі, інтерв'ю з тренерським штабом і футболістами клубу, відеоматеріали та багато іншої цікавої інформації з життя команди", - йдеться у зверненні, опублікованому на новому сайті кримчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд заарештував рахунок сімферопольської "Таврії" за махінації з нерухомістю

Сам Селюк при цьому в коментарях журналістам дав зрозуміти, що колишній офіційний сайт "Таврії", який продовжує працювати в штатному режимі, стане "тренувальним полігоном для початківців і закінчують працівників".

Куніцин з відповіддю на такий випад на свою адресу не затримався. Вже вчора на першому офіційному сайті "Таврії" було опубліковано його коротку заяву, коротка суть якого полягає в тому, що другий сайт є двійником, і не має до клубу ніякого відношення.

"Сайт, про який йде мова, не має ніякого відношення до нашого клубу. Він зареєстрований приватною особою - відомим Святославом Сиротою, який, як відомо, в "Таврії" не працює, до того ж довічно відлучений від занять будь футбольної діяльністю. Юридична служба нашого клубу вже направила відповідні документи до інспекції по захисту прав споживачів в АРК, антимонопольний комітет України, а також у правоохоронні органи для припинення незаконного використання паном Сиротою бренду "Таврії". На сьогоднішній день єдиним офіційним сайтом "Таврії" є сайт sctavriya.com, який внесено в базу даних всіх офіційних футбольних органів ", - заявив Куніцин.

Раніше сімферопольська "Таврія" посилилася черговим гравцем з чорного континенту - на цей раз ним став захисник краснодарської Кубані і збірної Кот'д-Івуару, 28-річний Ігор Лоло.

Зараз ви читаєте новину «Селюк і Куніцин перенесли війну у віртуальний простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі