вівторок, 10 листопада 2020 11:33

Селезньов попросив вибачення в Йовічевича

Селезньов попросив вибачення в Йовічевича
Хорват Ігор Йовічевич спілкується українською мовою. Фото: ФК "Динамо" Загреб

Форвард "Колоса" Євген Селезньов попросив пробачення у наставника "Дніпра-1" Ігоря Йовічевича.

Між гравцем та тренером стався інцидент. Хорватський тренер вимагав у Селезньова, щоб він до нього звертався українською мовою, розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик Live".

"Останні слова Селезньова були спрямовані до головного тренера СК Дніпро-1 Йовічевича. Суть в тому, що обидві команди поводилися агресивно на "Дніпро-Арені", яка для Селезньова майже рідна. Він був мотивований, але занадто, бо реагував практично на всі вигуки і на все, що відбувалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України Шевченка грає в один з найкращих футболів у Європі

З'ясовування стосунків продовжилося у підтрибунному приміщенні, де Йовічевич запропонував Селезньову розмовляти українською мовою, хоча перед тим нападник "Колоса" чомусь звернувся до тренера СК Дніпро-1 англійською. Ось на основі цього й було продовження.

Наступного дня, наскільки мені відомо, Селезньов написав смс Йовічевичу з вибаченнями. Тому, я вважаю, цей епізод треба закінчити, забути і йти далі. І треба пам'ятати, що свої пристрасті потрібно берегти. Ці люди є публічними і мають залишати всі емоції на футбольному полі, а за його межами все закінчується. З'ясовувати стосунки вже нікому не потрібно", – сказав Циганик.

Матч "Дніпро-1" - "Колос" завершився з рахуноком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «Селезньов попросив вибачення в Йовічевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі