четвер, 22 березня 2007 12:19

Ще один гравець "Металурга" буде судитися з ФФУ

 

Ще один гравець донецького "Металурга" - сербський голкіпер Володимир Дішленковіч, 25 років, подав позов до Федерації футболу України щодо визнання незаконним ліміту на легіонерів, повідомляє football.ua.

За наявною інформацією, слухання його позову призначене на 27 березня.

Як повідомлялося раніше, Печерський районний суд Києва, розглядаючи позов гравця "Металурга" Георгія Деметрадзе проти ліміту, закрив справу через відсутність предмету суперечки.

Підставою для такого визначення слугував той аргумент ФФУ, що законодавством не передбачено право футболіста певний час - хоч одну хвилину - знаходитися на полі. А раз немає такого права, то і не може бути його утиску. Крім того, одним з аргументів проти Деметрадзе було те, що ліміт не перешкодив йому зіграти в більшості матчів своєї команди.

А ось Дішленковіч, дворазовий чемпіон Сербії і Чорногорії у складі "Црвени Звезди", в цьому чемпіонаті України не зіграв за "Металург" ні в одному з 19 матчів.

Отже, адвокати воротаря, на відміну від випадку з Деметрадзе, доводитимуть безпосередній зв"язок ліміту з неможливістю іноземця виходити на полі.

Адвокат Костянтин Коломоєць підтвердив факт позову Дішленковіча. Також Коломоєць сказав, що подано апеляцію на вирок Печерського суду про закриття справи грузинського форварда "Металурга". Але від подальших коментарів адвокат відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Ще один гравець "Металурга" буде судитися з ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі