вівторок, 05 червня 2007 11:40

Савіола закінчить свої виступи за "Барселону"

 

25-річний аргентинський форвард "Барселони" Хав"єр Савіола, також відомий під прізвиськом Кролик, підтвердив, що покидає "Барсу" і готовий прийняти пропозицію "Манчестер Юнайтед", який цікавиться гравцем, повідомляє sport.com.ua.

Савіола перейшов в "Барселону" з "Рівер Плейт" в 2001 році, проте не дивлячись на велику кількість забитих ним голів, так і не зміг закріпитися в основному складі команди. У 2004 році його віддали в оренду "Монако", а наступний сезон він провів в "Севільї" та допоміг їй завоювати Кубок УЄФА.

Цього сезону Савіолі посміхнулася вдача – через травму Самуеля Ето"о він потрапив в основний склад "Барси" і забив 8 м"ячів в 6 матчах, але потім знову опинився на лавці запасних. "Барселона" хоче продовжити з ним контракт, проте Кролик твердо має намір покинути клуб.

Як пише англійська "Сан", у аргентинця є пропозиції від мадридського "Реала", "Валенсії", "Арсенала", "Ліверпуля" та "Болтона". Проте він дав зрозуміти, що вважатиме за краще перейти в "МЮ". "Манчестеру" потрібен швидкий центральний нападаючий, а до того ж за Савіолу не треба платити, оскільки його контракт з "Барсою" закінчується.

Це особливо принадно з урахуванням того, що "МЮ" вже витратив всі виділені на зміцнення складу гроші (50 мільйонів євро на Андерсона та Нані), але форварда так і не купив.

Манкуніанці готові почати переговори з гравцем, хоча їх і бентежать маленький ріст і комплекція Савіоли, якому доведеться дуже нелегко в силовому англійському футболі.

Зараз ви читаєте новину «Савіола закінчить свої виступи за "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі