пʼятниця, 26 лютого 2021 12:22

"Щастить сильнішому": огляд соцмереж після матчів українських команд у Лізі Європи

"Щастить сильнішому": огляд соцмереж після матчів українських команд у Лізі Європи
Гол Віталія Буялського вивів "Динамо" в 1/8 Ліги Європи. Фото: REUTERS

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" змогли пройти в 1/8 Ліги Європи.

"Гірники" у 2 матчах перемогли "Маккабі", а "Динамо" вирішило долю протистояння на останніх хвилинах гри в "Брюгге".

Gazeta.ua зібрала огляд соцмереж після матчів українських команд у єврокубках.

Ведучий телеканалу "Київ" Руслан Свірін хвалить півзахисника "Динамо" Віталія Буяльського.

"Щастить сильнішому. Добре, що нам сьогодні випала честь перевірити зміст приказки на собі. Ну і хто ж, як не Буяльський? Справедливо, що саме йому футбольна доля "відкрила" ворота знов. У 1-му матчі в Києві "затероризував" бельгійців, тепер і на полі фламандців відзначився.

Журналіст сайт Ua-Fotball Леон Вургафт вважає, що арбітр мав зараховувати гол у ворота "Шахтаря" на початку 2-го тайму та хвалить гру Миколи Шапаренка

"Вилучення її гравця і не помітив вилучення гравця "Реалу", сьогодні вигадав фол ексгравця "Аталанти" Іван Пешича в атаці, через що скасував гол "Маккабі"?"

Гра "Динамо" в цьому сезоні абсолютно не вражає. Разом з тим, воно переграло всі команди, схожі або нижчі за класом. АЗ, "Гент", "Ференцварош", "Брюгге"

Інші 2 моменти з 6 створив Микола Шапаренко. Завдяки його динамізму, техніці, націленості на ворота "Динамо" переламало хід гри. Не слідкував за подіями перед матчем, тому не знаю, чому він почав у запасі. Але ясно, що він вкрай важливий гравець для "Динамо". Хто коментував матч? Хто той "геній", що сказав під час його виходу замість Володимира Шепелєва: "Ця заміна нічого не змінює"?

Гра "Динамо" в цьому сезоні абсолютно не вражає. Разом з тим, воно переграло всі команди, схожі або нижчі за класом. АЗ, "Гент", "Ференцварош", "Брюгге". Ефект Мірчі Луческу? Досвіду тренера та характеру, який він вміє прищепити та прищепив гравцям?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдалий вихід Шапаренка та слабка гра "гірників": огляд преси після матчів "Динамо" та "Шахтаря" у Лізі Європи

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло хоче, щоб наступним суперником "Динамо" була "Славія" Прага.

"Матч на жилах. 70 хвилин, Бельгійці своїм активним пресингом, змусили киян грати розгорнутими спиною до воріт "Брюгге". Нічого не виходило, суперник повністю нас перекусив в центрі. На жаль, в чемпіонаті України динамівці не мають можливості грати в такій інтенсивності, і з такою протидією. Слава Богу, фізичної готовності вистачило.

Луческу зробив заміни, і гра хитнулася в бік воріт "Брюгге". Свій момент ми все-таки знайшли. У плані видовищності, футбол з обох сторін був відсутній - одна боротьба.

Бельгійці своїм активним пресингом, змусили киян грати розгорнутими спиною до воріт "Брюгге"

Чекаю жеребкування. Хочу "Славію" Прага. Пражани на виїзді порвали "Лестер".

Футбольний коментатор Вадим Скічко пригадав, коли востаннє українські команди разом вдало виступали в єврокубках.

"Востаннє "Динамо" та "Шахтар" разом виходили до 1/8 Ліги Європи у сезоні 2008/09, коли цей турнір ще називався Кубком УЄФА.

У підсумку вони зустрілися в півфіналі".

Жеребкування 1/8 турніру відбудеться 26 лютого. Початок о 14:00. Буде проведений "сліпий жереб", де не буде сіяних команд та зможуть грати клуби один проти одного з одної країни.

Учасники: від Англії - "Арсенал", "Тоттенгем" та "Манчестер Юнайтед", від Іспанії - "Вільярреал" та "Гранада", від Італії - "Мілан" та "Рома", від України - "Динамо" та "Шахтар", від Норвегії - "Мельде", від Шотландії - "Рейнджерс", від Хорватії - "Динамо", Загреб, від Греції - "Олімпіакос", від Швейцарії - "Янг Бойз", від Чехії - "Славія".

Зараз ви читаєте новину «"Щастить сильнішому": огляд соцмереж після матчів українських команд у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі