середа, 06 червня 2007 09:24

Шарапову освистали через нечесну гру

 

Російська тенісистка Марія Шарапова, 20 років, вийшла до півфіналу "Ролан Гароосу". У чвертьфіналі вона обіграла свою співвітчизницю Анну Чакветатдзе.

У 1/8 фіналу Марія зустрічалася зі швейцаркою Патті Шнідер. Однак після перемоги, коли вона прощалася з публікою, глядачі її освистували.

Доля того поєдинку визначалася у третьому сеті на тай-брейку. У вирішальний момент, коли росіянка вела у рахунку 30:0, Шнідер несподівано підняла руку, намагаючись зупинити гру через гамір на трибунах. Шарапова все ж подала. Не зважаючи на протести Патті, суддя зарахував ту подачу. Трибуни, які уболівали за швейцарку, вирішили покарати Марію, освиставши її, повідомляє "Комсомольська правда".

- Я не бачила підняту руку Патті. Помітила її уже, здається, після подачі. Знаєте, дуже складно хвилюватися за те, що навколо тебе. Намагаюся заглибитися в себе і не думати навіть про матч-пойнти. Потрібно казати собі: "З корту підеш, коли всі сили віддаси. Матч ще не закінчений", - розповіла Шарапова.

На питання, що відчувала Маша, залишаючи корт під свист уболівальників, вона відповіла лаконічно.

Зараз ви читаєте новину «Шарапову освистали через нечесну гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі