пʼятниця, 30 травня 2008 12:07

Шарапова вважає рейтинги в тенісі повною нісенітницею

Перша ракетка світу Марія Шарапова впевнена, що місце в рейтингах не впливає на виступи тенісистів на великих турнірах. Росіянка кілька тижнів тому очолила список кращих тенісисток світу після того, як з великого спорту пішла бельгійка Жюстін Енен.

-  У останні пару років я зрозуміла - нісенітниця всі ці рейтинги. Узяти ту ж Австралію. Я приїхала туди в ранзі п"ятої або шостої ракетки світу, а закінчила турнір з чемпіонським кубком. Зараз я перший номер класифікації, але ви розумієте, що за ці декілька місяців нічого особливого в моїй грі не змінилось. Отже рейтинг - поняття відносне. Та і титули - теж. Ну, не виграю я цього року "Ролан Гаррос", але життя на цьому не закінчиться, - заявила Шарапова.

Марія Шарапова не змогла дограти вчорашню зустріч другого кола на Відкритому чемпіонаті Франції з американкою Беттані Маттек. За рахунку 6:2, 2:3 на користь росіянки гра була зупинена через настання темноти.

Телеканал "Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Шарапова вважає рейтинги в тенісі повною нісенітницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі