вівторок, 12 січня 2010 11:34

Шарапова підписала контракт на $70 млн.

Шарапова підписала контракт на $70 млн.

Марія Шарапова продовжить рекламну співпрацю з компанією "Найк", повідомляє Вloomberg.

Російська тенісистка продовжила контракт на вісім років, за які вона заробить 70 мільйонів доларів. Операція набуде чинності вже в січні.

"Шарапова дуже рада, що продовжить співпрацю з "Найком", - заявив агент тенісистки Макс Ейзенбад.

Тим часом, триразова чемпіонка турнірів "Великого шолома" оприлюднила на своєму офіційному сайті турнірний графік на 2010 рік др Вімблдону.

На відміну від більшості найсильніших тенісисток світу Шарапова перед AustralianOpen віддала перевагу не турнірам WTA в Австралії або Новій Зеландії, а двом виставкових турніру в Таїланді і Гонконзі, які ні до чого не зобов"язують.

Після Мельбурну Шарапова повернеться в США і візьме участь у турніру в Мемфісі, хоча практично всі тенісистки з першої десятки на тому ж тижні гратимуть у Дубаї.

Потім Шарапова планує зіграти в Індіан-Уеллсі і Майамі. До відкритого чемпіонату Франції росіянка підготується на турнірах в Чарльстоні і Мадриді, а після "Ролан Гаррос" зіграє в Бірмінгемі і на Вімблдоні.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Шарапова підписала контракт на $70 млн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі