вівторок, 11 грудня 2007 14:49

Шарапова готова дебютувати в збірній Росії

Капітан жіночої збірної Росії по тенісу Шаміль Тарпіщев пообіцяв, що п"ята ракетка світу Марія Шарапова візьме участь в матчі 1/4 фіналу Кубка Федерації проти Ізраїлю (2-3 лютого 2008 року). За словами Тарпіщева, тенісистка подзвонила йому і підтвердила, що виступить за національну команду.

Попередня домовленість між Шараповою і Тарпіщевим про участь спортсменки в матчі з Ізраїлем була досягнута після фіналу Кубка Федерації 2007 року (15-16 вересня), в якому росіянки перемогли збірну Італії. Шарапова збиралася дебютувати за російську команду в минулому сезоні, але їй перешкодили травми.

Матч Ізраїль - Росія відбудеться в Ізраїлі 2-3 лютого, а переможець цієї зустрічі в півфіналі зіграє з кращою збірною в протистоянні США - Німеччина.

Кажучи про гру з ізраїльтянкамі, Тарпіщев відзначив, що головна складність для російської команди полягатиме в тому, що цей матч пройде відразу після Відкритого чемпіонату Австралії, і спортсменки можуть зіткнутися з проблемами, пов"язаними з акліматизацією, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Шарапова готова дебютувати в збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі