пʼятниця, 10 серпня 2007 18:12

Шанси "Динамо" на перемогу в Лізі чемпіонів - 200 до 1

Британська букмекерська контора Williаm Hill представила свій погляд на нинішній розіграш найпрестижнішого клубного футбольного турніру, повідомляє Терикон.

Головним фаворитом розиграшу британці вважають іспанську "Барселону". Ті, хто ризикне поставити на підопічних Франка Райкаарда, мають шанс наступної весни отримати суму в п"ять разів більше.

Як конкуренти каталонців Williаm Hill бачить англійські "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" (обидва - 13 до 2), італійський "Мілан" і "Інтер" (обидва - 9 до 1), мадридський Реал (10 до 1) і Ліверпуль (14 до 1).

Шанси "Шахтаря" і "Динамо" на перемогу в Лізі Чемпіонів оцінюються скромно - 200 до 1. Проте, вони вищі, ніж у "Зальцбурга" і "Сараєво", які влаштувалися нижчим із співвідношенням 300 до 1 і 250 до 1 відповідно.

До речі, це гірший показник серед всіх учасників турніру. Такі ж низькі шанси, крім австрійців, у Русенборга, Копенгагена, загребського Динамо та Андерлехта.

Шанси московського "Спартака" оцінюються, виходячи із співвідношення 150 до 1, стільки ж у його суперника - шотландського "Селтіка".

Зараз ви читаєте новину «Шанси "Динамо" на перемогу в Лізі чемпіонів - 200 до 1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі