пʼятниця, 03 жовтня 2008 13:45

Шанси Кличка та Пітера оцінюють 70:30

"Такі боксерські поєдинки складно прогнозувати, - відзначив Михайло Михайлович Зав"ялов під час веб-конференції на "Спортобоз". - Особливо у важкій вазі, де один удар може вирішити все. Якби бій проходив роки три тому, коли Віталій ще не переривав підготовку, він виграв би без проблем. У Кличка-старшего специфічна техніка, що робить його незручним суперником, у нього добре поставлений удар. І найголовніше - у нього справжнє чоловіче серце та хороші вольові якості.

Пітер - на мій погляд, боксер у технічному плані середнього класу. Але він молодий, з величезними амбіціями, з добре поставленими жорсткими нокаутуючими ударами.

Проте, в процентному відношенні я віддаю перевагу Віталієві - 70 на 30. Хоча є, звичайно, сумніви... Я не знаю, в який Кличко зараз формі, я не бачив його в спарингах... Два з половиною роки не виходити на ринг, не боксуючи ніде, окрім спарингів - це важко. Але все ж я вірю у велике серце Віталія та сподіваюсь, що він переможе Пітера..."

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «Шанси Кличка та Пітера оцінюють 70:30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі