пʼятниця, 01 квітня 2011 10:43

Самсон Ґодвін одягнув вишиванку з емблемою "Карпат"
7

Відразу дві, незалежних одна від одної події, змусили дизайнерів ФК "Карпати" взятися за виготовлення нової продукції, а саме традиційних українських вишиванок із гербом клубу.

Перша подія – це домовленість між фанатами "Карпат" та київського "Динамо" щодо спільної пішої ходи перед львівським матчем, що відбудеться 7 травня (базовий день). За задумом фанатів кожен учасник маршу має бути одягнутий саме у вишиванку.

Друга подія – це традиційний показ мод у рамках Lviv Fashion Week. Цього разу кращі роботи дизайнерів могли оцінити, зокрема, у клубі "Rafinad People". Саме там карпатівці і представили нову клубну продукцію.

До показу мод залучили трьох гравців "зелено-білих" - Андрія Ткачука, Юрія Габовду та Самсона Ґодвіна. Власне, презентація вишиванок відбувалась в рамках проекту Lviv EURO 2012 Fashion Day. Тріо карпатівців легко увійшли в роль моделей і на подіумі трималися впевнено та спокійно, обдаровуючи присутніх позитивною енергетикою.

Звісно, за свої виступи вони заслужили оплески, зокрема і від партнерів по команді – Артема Федецького, Андрія Тлумака та Вільяма Батісти. Щоправда, відразу після демонстрації усі карпатівці поїхали додому, адже зараз триває підготовка команди до принципового Західного дербі проти луцької "Волині". Тож на розваги часу у гравців не багато.

Карпатівці не стали свідками аукціону, що його провели організатори заходу. Одна з трьох вишиванок була виставлена на аукціон. Конферансьє відразу ж повідомив, що усі зібрані кошти підуть на лікування від лейкемії маленької людини. Загальна зібрана сума склала 2500 гривень.

Вже найближчим часом усі бажаючі зможуть придбати унікальні вишиванки з карпатівським гербом у мережі клубних магазинів "Фанат".

Зараз ви читаєте новину «Самсон Ґодвін одягнув вишиванку з емблемою "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі