четвер, 21 серпня 2008 10:08

Саккі: в трансферній політиці "Мілана" немає ніякого чіткого плану

Екс-тренер "Мілана" Арріго Саккі вважає, що хаотична трансферна політика клубу - свого роду тест для Карло Анчелотті.

Все літо "россо-нері" говорили про придбання гравця, який зможе зайняти місце на вістрі атаки, але замість цього купили Роналдіньо.

Тепер, коли травмувалися Неста, Мальдіні і Каладзе, пішли Шиміч і Дігао, "Мілан" перебував у пошуках центрбека, але несподівано майже домовився з Андрієм Шевченком.

"Всі - від гравців до Анчелотті і Галліані - говорили про необхідність придбання яскраво вираженого бомбардира, але "Мілан" купив Роналдіньо, який, швидше, піднощик снарядів, ніж нападаючий", - каже Саккі.

"Далі тільки і говорили про купівлю захисника, а взяли Шевченка. Що це за стратегія така?", - дивується знаменитий тренер.

"У мене є відчуття, що боси клубу перевіряють Анчелотті, і немає ніякого чіткого плану в трансферній політиці "Мілана". Сподіваюся, розвиток подій доведе, що я помилявся, і Карло розбереться, що до чого", - заявив Саккі.

До першого вересня "Мілан" повинен подати заявку на Кубок УЄФА у розмірі 25-ти чоловік, а це, враховуючи придбання Шевченка і можливий трансфер нового захисника, значить, що когось доведеться відсіяти.

У списку повинні бути 4 гравці - вихованці клубу (Мальдіні, Броккі, Антоніні і Дарміан), а також три воротарі.

Альберто Палоскі - єдиний гравець першої команди, який може пройти за списком В через свій вік. А ось Марко Боррьєлло, цілком ймовірно, знову вирушить в оренду в "Дженоа".

Також передбачається, що "Мілану" доведеться розлучитися з новачками з Уругваю Вьюдесом і Кардаччо і бразильцем Емерсоном.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Саккі: в трансферній політиці "Мілана" немає ніякого чіткого плану ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі