четвер, 21 квітня 2011 14:19

Шакіра не допомогла "Барселоні" перемогти "Реал"
5

Фото: Reuters

Фінальний матч за Кубок короля Іспанії з футболу став доленосним для співачки Шакіри. Перебуваючи в ложі для запрошених гостей, Шакіра, не соромлячись, вболывала за "Барселону", в якій грає її коханий Жерард Піке.

Гра команди не складалася, і Шакіра переживала, кусала пальці, нігті, вела себе як маленька дівчинка. І як тільки команда прямувала в атаку, Шакіра кричала і посилала захоплені поцілунки своєму другові.

Відомо, що Шакіра та захисник "Барси" заручилися. З того часу, Шакіра і почала цікавитися футболом, з'являючись на всіх матчах команди. В Іспанії подейкують, що під час ігор "Барси", завжди повно шанувальників Шакіри.

На цей раз у фінальному матчі за Кубок короля Іспанії з футболу мадридський "Реал" переміг "Барселону" з рахунком 1:0. В обох таймах основного часу команди голів не забили, а на 13-й хвилині додаткового тайму, Кріштіану Роналду забив переможний гол. Обличчя Шакіри зблідло в цей момент.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра не допомогла "Барселоні" перемогти "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі