середа, 17 березня 2010 14:54

Шакіра і Black Eyed Peas заспівають на ЧС-2010

Шакіра і Black Eyed Peas заспівають на ЧС-2010

Організатори чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР оголосили склад артистів, які візьмуть участь у концерті, присвяченому відкриттю турніру. На сцену вийдуть як місцеві популярні артисти, так і зарубіжні поп-зірки.

Серед інших свою згоду на участь у святковому шоу дали співачки Шакіра та Аліша Кіс, а також група Black Eyed Peas і R & B-виконавець Джон Ледженд.

Серед південноафриканських музикантів, які виступлять на відкритті ЧС, варто відзначити молодий колектив з Йоганнесбурга BLK JKS, який прославився після запису платівки "After Robots", а також інді-групи The Parlotones.

Генеральний секретар ФІФА Джером Валк заявив, що дуже вражений складом учасників шоу, приуроченого до відкриття першості світу.

"Те, що нам вдалося зібрати настільки талановитих виконавців, свідчить про дивовижний зв"язок футболу і музики", - зазначив Валк.

Чемпіонат світу з футболу буде проходити в ПАР з 11 червня по 11 липня 2010 року. Майбутній турнір стане першим чемпіонатом світу з футболу в історії, який буде приймати африканська країна.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Шакіра і Black Eyed Peas заспівають на ЧС-2010 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі