середа, 06 лютого 2008 10:30

Шакіл О"Ніл змінить команду

Один з найвідоміших баскетболістів світу Шакіл О"Ніл близький до того, щоб змінити команду. Найближчим часом центровий повинен перейти з клубу НБА "Майамі Хіт" у "Фіникс Санс". Натомість "Майамі" отримає форварда Шона Меріона і розігруючого Маркуса Бенкса.

Вперше інформація про можливий перехід О"Ніла з "Майамі" з"явилася минулого тижня, але тоді головний тренер "Хіт" Пет Райлі спростував ці чутки. Проте 5 лютого кілька американських газет написали, що перехід баскетболіста у "Фінікс" відбудеться, причому операція буде оформлена протягом найближчих двох днів.

Шакіл О"Ніл чотири рази ставав чемпіоном НБА - три рази у складі "Лос-Анджелес Лейкерс" і один раз з "Майамі". Перед початком сезону-2007/08 центровий заявив, що перед тим, як піде зі спорту, має намір у п"ятий раз виграти титул чемпіона північноамериканської ліги.

Проте нинішнього сезону "Майамі" взяв лише дев"ять перемог при 37 поразках і є найгіршою командою НБА. Що стосується "Фінікса", то клуб зі столиці Аризони займає перше місце у Західній конференції (34 перемоги і 14 поразок).

Лента.ru со ссылкой на АР

Зараз ви читаєте новину «Шакіл О"Ніл змінить команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі