пʼятниця, 28 лютого 2020 01:04

"Шахтаря" не було в першому таймі – Каштру

"Шахтаря" не було в першому таймі – Каштру
Каштру скаржився на перший тайм у виконанні його команди

Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував результат поєдинку з "Бенфікою" (3:3). Перша гра, нагадаємо, завершилася з рахунком 2:1 на користь "Шахтаря", за сумою двох зустрічей "гірники" пройшли в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Я буду пам'ятати цей етап, який складався з чотирьох частин - два тайми в Харкові і два - в Лісабоні. Ми були краще в першому і в другому таймі в Харкові, програли перший тайм в Лісабоні і там же були трохи краще в другому таймі. Перший був просто жахливий, в перерві внесли корективи, після чого почали вже контролювати ситуацію в другому таймі. Про це пише footboom.com

"Шахтаря" в першому таймі не було, я не міг на таке дивитися. Але другим таймом я дуже задоволений. У першій грі ми говорили, що зустрінуться дві атакуючі команди. Сьогодні 3:3 - результат міг бути ще більше.

Кризи в "Бенфіці" немає, просто ми сьогодні були кращими. Ми пережили дуже складний момент, але гравці проявили характер і це дозволило виправити всі помилки першого тайму ", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бенфіка" й "Шахтар" влаштували божевільну перестрілку– 3:3

Завтра "Шахтар" дізнається своїх суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи, початок - жеребкування - о 14.00.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтаря" не було в першому таймі – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі