середа, 28 жовтня 2020 11:06

"Шахтар" зурочив нас – уболівальники "Інтера"

"Шахтар" зурочив нас – уболівальники "Інтера"
"Шахтар" неймовірними зусиллями врятував нічию. Фото Рейтер

Італійські фанати розділилися на тих, хто залишився в цілому задоволений грою команди Конте, і вважають, що "Інтер" рухається в правильному напрямку. І на тих, хто, навпаки, критикує команду і тренера за невиразну гру і поганий результат у другому матчі поспіль в Лізі чемпіонів. Також багато розкритикували "Шахтар" за суперзахисну тактику і відсутність моментів біля воріт Хандановича. Італійці упевнені, що донецький клуб перебуває на першому місці завдяки збігу обставин і неймовірному везінню, але рано чи пізно удача відвернеться від "Шахтаря", і тоді він почне програвати. Повідомляє footboom.com

Vozzolone: ​​Щось дивне коїться в цій групі. Всі були впевнені, що "Шахтар" і "Боруссія" боротимуться за 3-е місце і після двох турів у них не буде очок, а тут таке. Навіть не знаю, чого чекати від наступних матчів. Хто б міг подумати, що "Реал" і "Інтер" будуть відчайдушно намагатися не програти "Боруссії" і наздогнати "Шахтар". Хоча, мабуть, в цьому і є принадність Ліги чемпіонів, коли боротьба йде до останніх турів і ніхто не може передбачити, чим вона завершиться.

Racconti: Ми зіграли внічию з двома командами, які обіграли "Реал". Так, "Боруссія" в результаті упустила перемогу, але повинна була перемагати. Дві команди, які, на думку уболівальників "Мілана" і "Ювентуса", були жалюгідними і смішними, проти яких потрібно було набирати 6 очок. А я от не впевнений, що "Мілан" і "Ювентус" проти "Шахтаря" і "Боруссії" набрали б хоча б два очки. Незважаючи на те, що у нас були відмінні моменти в обох іграх і ми виглядали набагато краще, ми зіграли внічию. Але після цих нічиїх радіють німці і українці, а не ми. Це важливий момент. Для них зіграти з нами внічию - це досягнення. Для нас - розчарування. В цьому і є заслуга Конте. Я не боюся матчів з "Реалом" і впевнений, що ми сильніші і зможемо набрати мінімум 4 очка.

Fabs: Я злий після цієї гри. Злий, тому що "Шахтар" від самого початку вирішив не грати в футбол сьогодні ввечері. Фактично, єдиний реальний шанс забити гол, який у них був на 85-й хвилині, був випадковим, і, на щастя, вони не скористалися ним. Ми зобов'язані були забивати хоча б один раз в першому таймі. Стільки моментів і 0:0 - це несправедливо. "Шахтар" злякався з нами грати в атакуючий футбол, але з такою грою далеко не пройдеш. Упевнений, що в матчі-відповіді ми у них виграємо з великим рахунком. Шанси на вихід в плей-оф зараз можна оцінити, як украй низькі, але ще не все втрачено.

Forza Inter! Terhansim: Перший тайм був хорошим у виконанні "Інтера". Ми побачили досить збалансовану команду, яка упустила кілька відмінних можливостей забити гол. У другому таймі я бачив на полі лише одну команду - "Шахтар". Не тому, що він домінував, а тому, що у нього були чіткі уявлення про те, що робити і як домогтися бажаного результату. У "Шахтаря" була чітка ідея, чіткий план як зіграти внічию. На більше вони сьогодні і не претендували. У них були ідеї, яких, на жаль, не було у "Інтера".

Edi69: "Шахтар" поставив всю команду в оборону, перетворивши свою половину поля практично в помаранчеву греблю. Цікаво, як їм вдалося обіграти "Реал"? УЄФА має покарати "Шахтар" за те, що вони не грають в футбол. І пенальті на Лукаку однозначно був ... Якщо VAR є, чому б не використати його?

Zappettone: Українці можуть порадіти нічийному результату і тому, що після двох турів вони лідирують в групі. Але це все проміжні підсумки, на яких немає сенсу зациклюватися. Хто на якому місці закінчить груповий етап - ось що важливо. Скільки ще очок набере "Шахтар"? Чи зможе він зайняти хоча б друге місце в групі? Та й чи є сенс виходити в плей-оф, щоб там знову відчайдушно намагатися зіграти 0:0, як вони це робили сьогодні? Український клуб може стояти всією командою в обороні і відбиватися, але хіба вони самі не розуміють, що з такою грою не гідні виходити в плей-оф?

Carletto: "Шахтар" - безглузда команда. Замість того, щоб будувати атакуючу гру, вони всі разом стояли біля своїх воріт і сподівалися зіграти на 0:0. У них є технічні бразильці, у них перспективна молодь, вони вміють грати в футбол, що вже довели в матчі з "Реалом". Але ... Замість того, щоб намагатися виграти на своєму полі, вони просто хотіли, щоб "Інтер" не виграв. Наша команда домінувала на полі, два рази ми потрапили в поперечину, Лаутаро зобов'язаний був забивати в порожні ворота, 100% пенальті на Лукаку був, але арбітр його не поставив. Ханданович зробив 0 сейвів! Я втратив дар мови, коли дивився цей матч і коли м'яч вперто не залітав у ворота. "Шахтар" нас зурочив, іншого пояснення бути не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні першим номером "Шахтаря" був Трубін – Каштру

Наступний матч "Шахтар" зіграє 3 листопада, вдома проти менхенгдабаської "Боруссії".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зурочив нас – уболівальники "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі