четвер, 23 листопада 2017 14:41

"Шахтар" знайшов футболіста на проблемну позицію

"Шахтар" знайшов футболіста на проблемну позицію
"Шахтар" заплатить 2 млн євро за 19-річного правого захисника Додо

Правий захисник "Корітіби" Додо продовжить кар'єру в "Шахтарі", повідомляє UOL Esporte. Трансфер 19-річного футболіста обійдеться "гірникам" в 2 міл євро. Частина економічних прав залишиться у бразильців.

У послугах бразильця також зацікавлена "Бенфіка". Однак боротьбу за гравця виграв "Шахтар".

Додо є вихованцем "Корітіби", за першу команду якої дебютував торік, і з того часу зіграв 53 матчі у всіх турнірах.

Поточний сезон захисник починав як гравець стартового складу, але потім програв конкуренцію. В останніх матчах головний тренер "Корітіби" пробував його справа в півзахисті.

"Шахтар" шукає футболіста на правий фланг оборони в зв'язку з припиненням кар'єри Даріо Срною. А організмі хорвата були виявлені заборонені медичні препарати.

Іншою кандидатурою для команди Паулу Фонсека, за інформацією ЗМІ, був 24-річний португальський легіонер "Фіорентини" Бруну Гашпар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Срну дискваліфікували до кінця сезону

У вівторок "Шахтар" програв "Наполі" в матчі Ліги чемпіонів на виїзді з рахунком — 0:3.

Для виходу в плей-оф "Шахтарю" потрібно взяти 1 очко. "Гірники" зіграють проти "Манчестер Сіті" 6 грудня у Харкові. Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" знайшов футболіста на проблемну позицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі