субота, 18 вересня 2021 19:04

"Шахтар" зігнав злість на "Маріуполі"

"Шахтар" зігнав злість на "Маріуполі"
Георгій Судаков відзначився двічі. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" обіграв у Ковалівці "Маріуполь" із рахунком — 5:0. Двічі відзначився Георгій Судаков, по одному разу Данило Сікан, Михайло Мудрик та Тете.

Схоже, "Шахтар" не надто довго переймався поразкою від "Шерифа". Календар подарував донеччанам легку прогулянку зі своїм фарм-клубом, якого ослабили виводом зі складу орендованих гравців.

Молоді азовці лише 18 хвилин змогли опиратися пораненому напередодні "Шахтарю". Данило Сікан і Михайло Мудрик забили перші голи за "Шахтар". Мудрик явно не хотів поступатися місцем на полі Манору Соломону, бо коли він іще вийде на поле в стартовому складі?

Припустити чи втратив упевненість "Шахтар" після поразки від "Шерифа" важко. Перший удар по воротах Пятова молодь із "Маріуполя" завдала на 87-ій хвилині. Решту часу підопічні Остапа Маркевича банально відбивалися. Що собою представляє нинішній "Шахтар" побачимо в матчі за Суперкубок із киянами 22 числа.

Ледь не пробився до збірної Георгій Судаков. Тренер національної команди Олександр Петраков пообіцяв йому виклик у разі хет-трику. Георгій забив лише двічі, вийшовши з лави запасних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуб МЛС полює на захисника "Динамо"

Після цієї перемоги "Шахтар" догнав "Динамо". В обох клубів по 19 залікових балів, але кияни ще гратимуть сьогодні з "Олександрією". Минулого тижня і "Динамо" і "Шахтар" грали в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зігнав злість на "Маріуполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі