неділя, 20 вересня 2020 19:39

"Шахтар" у неймовірному матчі втратив очки із "Зорею"

"Шахтар" у неймовірному матчі втратив очки із "Зорею"
Для Тайсона це був не найкращий матч. Фото ФК "Шахтар"

Донецький "Шахтар" зіграв унічию – 2:2 на виїзді в матчі із луганською "Зорею". Відзначилися Кочергін та Юрченко у господарів та Марлос і Кривцов у гостей.

"Зоря" видала просто неймовірний перший тайм. Точні, швидкі передачі в розріз, неймовірний пресинг і жага боротьби. Не дивно, що на перерву "Шахтар" пішов, поступаючись у рахунку. У перші 25 хвилин гри здавалося, що компліменти, роздані юному воротарю гірників Трубіну, щонайменше передчасні. Однак кількома сейвами голкіпер зумів повернути упевненість собі й команді.

Гарно розпочав гру на позиції лівого захисника Віктор Корнієнко саме після його передачі Марлос відкрив рахунок у матчі. Далі Віктор трохи знітився, але загалом може занести собі матч в актив.

Прекрасний перший тайм видав Алан Патрік. Двічі виводив на удар Тайсона, змушував у поті чола працювати Микиту Шевченка і навіть влучав у штангу. Якось ми не помітили, як Патрік із баласту виріс у справжнього лідера "Шахтаря".

Віктору Скрипнику бракує виконавців. Особливо на лівому фланзі захисту. Після Богдана Михайличенка Андерс Циганікс виглядає просто третьорозрядником на тлі заслуженого майстра спорту. Але загалом картина в "Зорі" не така жахлива, як це здавалося напередодні сезону. Принаймні в групі Ліги Європи луганцям точно буде за що боротися. Якби ще вдалося підсилитися, то можна було сподіватися навіть на вихід із групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" ледь перемогло аутсайдера чемпіонату

Наступну гру "Шахтар" проведе через три дні, в середу, 23 вересня. Це буде пропущений матч проти львівського "Руху".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у неймовірному матчі втратив очки із "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі