субота, 23 жовтня 2021 18:59

"Шахтар" у більшості обіграв "Ворсклу"

"Шахтар" у більшості обіграв "Ворсклу"
"Шахтар" дві третини матчу грав у більшості. Фото: "Ворскла"

Донецький "Шахтар" обіграв у Полтаві місцеву "Ворсклу" – 2:0. Голи забили Тете й Соломон.

У першому таймі перевага "Ворскли", якщо не була явною, то доволі відчутною. Було помітно, що "Шахтар" не відійшов від нокдауну, який отримав у вівторок від "Реала" в Києві. Гірники програли в першій половині навіть у володінні м'ячем. Моментів у полтавців було явно більше, чого варті лише удари Тамма й Тілля. Шкода тільки, що момент люксембуржця перетворився для нього в другу жовту картку й вилучення.

Саме з часу вилучення Тілля, тобто десь із 29-ої хвилини "Шахтар" перехопив ініціативу й почав прихдити до тями. Однак і тут не обійшлося для донеччан без ложки дьогтю: травми отримали Педріньйо і Степаненко. Ще не може не непокоїти напередодні візиту до Мадрида.

Після пропущеного голу від Тете напрошувалися заміни в складі господарів. Однак через відсутність чотирьох гравців Полтави через коронавірус, міняти не було на кого. Дивує тільки, що футболісти виявилися невакцинованими. І ці люди претендують на те, щоби їх називали професіоналами?

Все стало зрозумілим після другого м'яча гірників у виконанні Соломона. Гравцям "Ворскли" забракло сил закрити зону. Очевидно, що рахунок матчу не відповідав тому, що відбувалося на полі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даріо Срна назвав найкращий футбольний клуб Східної Європи

"Шахтар" набрав 29 очок і догнав у таблиці київське "Динамо". Однак кияни мають на гру менше. Завтра вони прийматимуть у Києві "Дніпро-1"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у більшості обіграв "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі