неділя, 18 травня 2008 08:30

"Шахтар" став чемпіоном України

"Шахтар" став чемпіоном України
Вчора відбулися матчі останнього, 30-го туру чемпіонату України з футболу. Доля чемпіонства вирішувалася в донецькому дербі. "Шахтар" за несамовитої підтримки трибун впевнено переграв "Металург" і завоював титул. Перемогу гірникам забезпечили точні удари бразильців Жадсона, Ілсіньо і Фернандіньо ще в першому таймі. У другій половині команди обмінялися голами — за "Металург" відзначився Косирін, а за "Шахтар" - Кравченко.

"Думаю, ми показали хорошу гру. З першої хвилини були впевнені, що обіграємо "Металург". Голи забивалися після красивих комбінацій, і нашу видовищну гру оцінила публіка, яка постійно нам аплодувала. Ви помітили, ми закінчували матч з сімома 20-21-річними гравцями на полі: П"ятов, Чигринській, Кравченко, Вілліан, Адріано, Гладкий, Ілсіньо. Це все молоді хлопці, за яким майбутнє.Ми заслужили виграти чемпіонство і Кубок цього року. Хочу подякувати всім гравцям, нашим уболівальникам, які завжди були з нами, коли було важко. Спасибі журналістам за критику, яка нас стимулювала. Ну і звичайно, хотів би окремо подякувати нашому президенту за ту любов, яку він проявляє завжди. За любов до свого краю і країни" - заявив на післяматчевій прес-конференції тренер чемпіонів Мірча Луческу.

Шахтар - Металург Д 4:1

Голи: Жадсон, 11, Ілсіньо, 33, Фернандіньо, 38, Кравченко, 65 - Косирін, 50

Шахтар: П"ятов, Срна, Чигринській, Кучер, Рац (Кравченко, 46), Хюбшман (Левандовскі, 66), Ілсіньо, Жадсон, Фернандіньо (Вілліан, 58), Адріано, Гладкий

Металург Д: Воробйов, Грубеліч (Іванко, 57), Білозор, Чечер, Романенко, Гвозденовіч (Гавриш, 66), Аракелян, Ситник, Воловик, Сапай, Косирін (Тимченко, 80)

Попереджені: Срна 8, Чигринський 78 - Чечер 49, Гвозденовіч 63, Косирін 80

На 64 хвилині пенальті не забив Гладкий (воротар)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" став чемпіоном України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі