четвер, 18 серпня 2016 06:56

"Шахтар" робить ставку на атаку" - наставник "Істанбула"

"Шахтар" робить ставку на атаку" - наставник "Істанбула"

Наставник турецького "Істанбула Башакшехир" Абдулла Авчі перед тренуванням своєї команди поспілкувався з українськими журналістами.

Нагадаємо, сьогодні "Шахтар" зіграє з турецьким клубом перший матч раунду плей-оф Ліги Європи.

"Ласкаво просимо до Туреччини, - сказав Авчі українським журналістам. - Ми дуже поважаємо вашу команду. Якщо я не помиляюся, "Шахтар" протягом шести років грав у Лізі чемпіонів. Також "гірники" виграли Кубок УЄФА. Тобто, міжнародний досвід у команди величезний. Ми ж лише вдруге зіграємо у Лізі Європи.

Матч проти "Шахтаря" - це ще одна можливість для нас показати себе в Європі. Ми будемо грати із суперником, який дасть нам шанс покращити свою гру.

Коли ми зробили аналіз нашого суперника, то ми з'ясували, що "Шахтар" має хороший захист. Також у команди якісна атака. У складі "гірників" грає 8 висококваліфікованих бразильців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матч з "Янг Бойз" - дуже хороший урок і показник, як не потрібно робити" - Фонсека

У нас є план на матч. Але матч розпочнеться з рахунку 0:0. Деталі ми будемо аналізувати.

Довгий період "Шахтар" тренував Мірча Луческу. Тепер у команди новий тренер і гра змінилася. Тепер "гірники" більше роблять ставку на атаку", - зазначив Авчі.

Додамо, що матч "Істанбул Башакшехир" - "Шахтар" розпочнеться о 20:30 за київським часом. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію.

Матч-відповідь відбудеться 25 серпня у Львові.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" робить ставку на атаку" - наставник "Істанбула"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі