субота, 09 листопада 2019 15:03

"Шахтар" просто недооцінив "Динамо" – Гецько

"Шахтар" просто недооцінив "Динамо" – Гецько
Гецько не вірить у "Динамо"

Колишній форвард "Чорноморця" Іван Гецко спробував спрогнозувати тактику "Динамо" в матчі проти "Шахтаря". Гра відбудеться 10 листопада в Харкові.

"Варто розуміти, що тактику, яка принесла результат, ніхто змінювати не буде." Динамо "може перемогти" Шахтар "лише за рахунок бійцівських якостей і величезного бажання, тому що за всіма іншими параметрами" Шахтар "виглядає набагато сильніше. І по підбору футболістів , і за рівнем їх майстерності "Шахтар" краще. А ось напруження, прагнення і бажання, вони іноді роблять дива, що ми і побачили в кубку, коли Київ дав гідний бій "Шахтарю", - повідомляє "Сегодня".

"Хоча я думаю, що це не така заслуга" Динамо ", скільки була недооцінка суперника з боку" Шахтаря "." Шахтар "не зміг переламати хід гри і не зміг вийти з-під пресингу. Але я думаю, що вони зроблять висновки і вийдуть в чемпіонаті зовсім з іншим планом на гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Циганкова треба продавати. Але він 20 мільйонів не коштує" – Леоненко

"Шахтар" випереджає "Динамо" на 10 балів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" просто недооцінив "Динамо" – Гецько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі