середа, 07 грудня 2011 11:43

"Шахтар" підсолодив виліт з єврокубків перемогою на Кіпрі
23

Фото: Reuters

Завершився груповий етап Ліги чемпіонів в групах E, F, G, H, за підсумками якого стали відомі 8 учасників плей-офф, повідомляє Sports.ru.

Перші місця у своїх групах зайняли "Челсі", "Арсенал", АПОЕЛ і "Барселона". Другими стали "Байєр", "Марсель", "Зеніт" і "Мілан".

"Валенсія", "Олімпіакос", "Порту" і "Вікторія Пльзень" зайняли в своїх групах треті місця і продовжать єврокубковий сезон у Лізі Європи.

Донецький "Шахтар" з рахунком 2:0 на виїзді обіграв кіпрський АПОЕЛ у матчі шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2011/2012. Чемпіони України здобули першу перемогу в нинішньому єврокубковому сезоні, але вона не допомогла їм піднятися з останнього місця в групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" гримнув дверима на Кіпрі: перша і остання перемога в ЛЧ

Перемогу "гірникам" принесли точні удари Луїса Адріано та Євгена Селезньова у другому таймі. Зазначимо, що на 11-й хвилині Адріано не реалізував пенальті.

Додамо, що АПОЕЛ, незважаючи на поразку, вийшов у плей-офф з першого місця в групі, так як "Порту" і "Зеніт" зіграли в нульову нічию в паралельному матчі. Росіяни в підсумку посіли друге місце і також навесні зіграють в Лізі чемпіонів. Португальці вирушили до Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" підсолодив виліт з єврокубків перемогою на Кіпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі