четвер, 07 грудня 2017 00:12

"Шахтар" переміг "Манчестер Сіті" і вийшов до плей-оф Ліги Чемпіонів

"Шахтар" переміг "Манчестер Сіті" і вийшов до плей-оф Ліги Чемпіонів
Ісмаїлі забив один з голів у ворота "Манчестер Сіті". Фото: afp.com

Донецький "Шахтар" вийшов із групи Ліги Чемпіонів. У Харкові підопічні Фонсеки перемогли "Манчестер Сіті" 2:1 і продовжать свої виступи в найпрестижнішому турнірі Старого Світу.

Підопічні Гвардіоли розпочали гру так, ніби це їм конче необхідна була перемога. У перші хвилини здавалося, що відсутність де Брюйне, Агуеро та інших зірок ніхто не помітить. Думалося, що шанс "Шахтаря" – у гарній грі "Фейєноорда". Однак ближче до середини першого тайму гірники провели зразкову атаку, яка завершилася ювелірним ударом Бернарда в дальню "дев'ятку" 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогулянка "Шахтаря", форма від Срни: Харків у день матчу з "Манчестер Сіті"

"Шахтар" не дав супернику отямитися і за 6 хвилин забив удруге . Голкіпер Едерсон зробив таку помилку, після якої може надовго забути про стартовий склад. Воротар на виході не влучив по м'ячу, а Ісмаілі залишалося лише забити в порожні ворота. Після другого пропущеного голу англійський клуб заворушився і створив кілька небезпечних моментів, але все одно був ближчим до третього пропущеного м'яча аніж до забитого першого.

У другому таймі "Сіті" атакував безперервно. На поле вийшов Агуеро. Підопічні Гвардіоли змогли влучити в штангу, але забити вдалося лише в доданий час. Бутко збив у своєму карному майданчику Жезуса, а Кун з пенальті не залишив жодного шансу П'ятову. На більше зіркові гості так і не спромоглися 2:1 перемога "Шахтаря", який вийшов до 1/8 фіналу.

Шахтар": П'ятов, Бутко, Степаненко, Тайсон, Фред, Бернард, Марлос (Коваленко, 82), Ордець, Ферейра (Хочолава, 89), Ісмаілі (Азеведо, 63,) Ракицький

"Манчестер Сіті": Едерсон, Данило, Гюндоган, Мангаля, Сане (Діас,61), Бернардо Сільва, Адарабіойо, Фернандіньо (Агуеро, 70), Жезус, Туре, Фоден

Попередження: Данило, Ракицький, Гюндоган

Голи: Бернард, 26, Ісмаілі, 32, Агуеро, 90+2

У паралельному матчі "Фейєноорд" здолав "Наполі" 2:1. Італійський клуб фінішував третім і продовжить єврокубковий похід у Лізі Європи. "Фейєноорд" відкладає єврокубкові амбіції до наступного сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "Манчестер Сіті" і вийшов до плей-оф Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі