середа, 03 жовтня 2012 11:57

"Шахтар" опустив "Ювентус" на землю: огляд італійських ЗМІ

"Шахтар" опустив "Ювентус" на землю: огляд італійських ЗМІ
"Ювентус" постраждав від техніки української команди" - "Gazzetta dello Sport" ФОТО: Reuters

Найбільші італійські видання розділилися в оцінках результату матчу "Ювентус" - "Шахтар".

Італійська преса була вражена грою донецького "Шахтаря" в матчі Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" та в цілому зійшлася на думці, що перший єврокубковий матч туринської команди на новому стадіоні не став успішним і "Шахтар" створив господарям достатньо проблем.

Найбільше спортивне видання Італії, "Gazzetta dello Sport", пише: "Ювентус" знову зрівняв рахунок в Лізі чемпіонів. Але якщо нічия 2:2 з "Челсі" в Лондоні була чудовим результатом, оскільки це був перший тур, то для європейського дебюту нового стадіону нічию з "Шахтарем" відмінним результатом не назвеш.

"Ювентус" постраждав від техніки української команди, особливо від бразильських футболістів які створили "Ювентусу" значно більше проблем, ніж у попередніх матчах команди проти "Фіорентини" і "Роми".

"Corriere della Sport" повідомляє: "Ювентус" не зумів досягти перемоги в першому матчі на новому стадіоні, хоча міг втратити і це. На чудесний гол Тейшейри господарі відповіли голом Бонуччі, але вже перед фінальним свистком лише поперечина врятувала Буффона від пропущеного голу.

Команда Луческу грала добре, і змушувала "Юве" грати від оборони. Команда Конте і Каррери не змогла підібрати ключі до півзахисту і багато намучилася, протидіючи Мхітаряну, Вілліану і Тейшейрі".

"La Repubblica" відзначає, що "Юве" старався з усіх сил, але лише зумів нарівні грати з "Шахтарем".

"Команда Луческу постала дуже організованою командою і трохи більш жорсткою, ніж очікувалося ... Результат першого матчу на новому стадіоні пофарбував урочистий вечір у помаранчеві кольори.

По матчу можна зробити висновок, що "Шахтар" працює набагато більше без м'яча, ніж туринці, але при цьому насолоджується грою у футбол. Хюбшман і Мхітарян повністю закрили Пірло, який був лише тінню самого себе, при цьому на іншій половині поля бразилець Вілліан з пишною шевелюрою майстерно вибудовував атаки своєї команди".

"Tuttosport": "Навіть атмосфера на стадіоні не сприяла в цей вечір "Ювентусу". Якщо на матчі з "Ромою" стадіон був переповнений, то вчора зібралося всього 30 тисяч.

Після іскрометного футболу у матчі з "Ромою", "Ювентус" опустили на землю. Але в цілому, результат 1:1 - не такий вже й поганий. Тепер важливо не допустити помилок в матчах з данським "Нордшелландом".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" опустив "Ювентус" на землю: огляд італійських ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі