середа, 21 жовтня 2020 06:11

"Шахтар" незмінно отримує від "Реала" чотири м'ячі

"Шахтар" незмінно отримує від "Реала" чотири м'ячі
Тейшейра й Фред намагаються завадити Ковачичу прорватися до воріт "Шахтаря". Фото Уніан

Сьогодні донецький "Шахтар" експериментальним складом зіграє на виїзді в Лізі чемпіонів проти мадридського "Реала". Команди вже зустрічалися на груповому етапі в сезоні 2015-16. Тоді обидві зустрічі виграв "Реал" – 4:0 в Мадриді й 4:3 у Львові.

Перший матч узагалі можна назвати комедією помилок. До 30 хвилини обидва колективи сумлінно боролися на полі, але ознак розгрому видно не було. І тут узявся до справи Андрій П'ятов. Голкіпер збірної України кинувся на простий постріл з правого флангу. По ідеї м'яч повинен був відбивати ще Ярослав Ракицький, однак він почув крик воротаря й пригнувся. П'ятов чомусь не зумів зафіксувати м'яч і той відскочив прямісінько на Бензема. Карім пробив у порожні ворота – 1:0.

За безглуздістю цей пенальті перевершив той, який у ворота "Шахтаря" призначив Кашшаї у матчі з "Манчестері Сіті

Далі за справу взялися арбітри. Спочатку вони абсолютно справедливо вилучили Тараса Степаненка за стрибок під ноги Серхіо Рамосу. А на 55-ій хвилині суддя взяв і придумав пенальті. За безглуздістю цей пенальті перевершив той, який у ворота "Шахтаря" призначив Кашшаї у матчі з "Манчестері Сіті". Тоді Стерлінг сам себе підчепив і упав, а тут м'яч після улару Роналду влучив точно в спину Даріо Срні. Кріштіано почав сигналізувати суддям і ті не встояли. Системи відеоперегляду тоді ще не було й сам "потерпілий" Роналду реалізував 11-метровий – 2:0.

Згодом бразильцю Азеведо м'яч від коліна потрапив у руку. Арбітр ніби цього й чекав, бо відразу призначив другий пенальті. Парирувати постріл Роналду в П'ятова не було жодних шансів – 3:0.

На 80-ій хвилині Кріштіано забив ще раз. Цього разу з гри – 4:0.

Ситуація повторилася у Львові. Двічі Роналду, Модрич і ще раз Карвахаль до 80 хвилини зробили рахунок – 0:4. Лише тоді гості дозволили "Шахтарю" щось зробити. Це щось вилилося в три м'ячі. Тейшейра двічі ще раз Дентіньйо в останні 10 хвилин зробили рахунок більш ніж пристойним – 3:4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вирушив у Мадрид майже без усіх своїх лідерів

"Шахтар" вилетів до Ліги Європи, де мобілізувався й зумів дійти до півфіналу. Лише на цій стадії підопічні Луческу поступилися "вічному" переможцю – іспанській "Севільї" – 2:2 і 1:3.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" незмінно отримує від "Реала" чотири м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі