субота, 26 лютого 2011 18:26

"Шахтар" не зумів обіграти "Спартак"

"Шахтар" не зумів обіграти "Спартак"

Ще один матч на турецькому зборі провів донецький клуб. Гірники зіграли з "Спартаком" з Нальчика (Росія).

У першому таймі гірникам створювати моменти біля воріт російської команди не вдавалося. Зате в протилежному штрафному бувало гаряче. Сильні удару Пилипчука несли в собі чималу загрозу. Спочатку "Шахтар" виручила поперечина, потім П'ятов з труднощами перевів м'яч на кутовий, після чого Пилипчук ще й головою пробив у руки воротарю.

Особливо небезпечних епізодів не було і в другій половині зустрічі. Хіба що на початку тайму Хюбшман послав м'яч над воротами після передачі Вілліана.

Був також штрафний у виконанні Срни, дальній постріл Фернандіньо, а в самому кінці матчу "Шахтар" міг вирвати перемогу, якби Едуардо реалізував вихід один на один, організований для нього Мхітаряном. Мабуть, цій грі було призначено закінчитися всуху.

Шахтар - Спартак (Нальчик) 0:0

Шахтар: П'ятов, Срна, Чигринський (Кривцов, 70), Ракицький, Шевчук, Хюбшман (Степаненко, 72), Мхітарян, Жадсон (Фернандіньо, 70), Вілліан, Коста (Едуардо, 71), Адріано (Морено, 71)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зумів обіграти "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі