субота, 15 травня 2021 12:01

"Шахтар" купить захисника чемпіона Італії

"Шахтар" купить захисника чемпіона Італії
сенсі не став основним в "Інтері". Фото: "Интер"

Головний тренер "Сассуоло" Роберто Де Дзербі вирішив покинути італійський клуб після закінчення сезону і прийняти пропозицію "Шахтаря", повідомляє Calciomercato. 41-річний італієць вже веде переговори з українським клубом про посилення команди перед кваліфікацією Ліги чемпіонів.

Коуч просить підписати півзахисника "Інтера" Стефано Сенсі.

Італійський хавбек, якому 5 серпня виповниться 26 років, влітку 2019 року перейшов до "Інтера" з "Сассуоло" на правах оренди з опцією викупу за 20 мільйонів євро. Рік по тому "Інтер" скористався правом викупу, але в поточному сезоні футболіст лише тричі потрапив в стартовий склад. Однією з причин цього послужили кілька м'язових травм. Де Дзербі проявляє симпатію до гравця, якого раніше тренував.

Офіційну пропозицію "Шахтар" поки не робив ні "Інтеру", ні Сенсі. Італійський клуб не проти продати гравця, щоб вирішити фінансові проблеми, але, зробить це, тільки після трьох стартових матчів збірної Італії на Євро, тому що Роберто Манчіні через травму Марко Верратті може перезапустити кар'єру Сенсі в національній команді.

Тransfermarkt оцінює футболіста в 13 мільйонів євро, його контракт з клубом розрахований до 30 червня 2024 року, а чиста зарплата становить 2 мільйони євро на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де Дзербі хоче, щоб "Шахтар" підписав ексгравця "Барселони"

Основна позиція Сенсі - центральний півзахисник, також здатний зіграти опорного і атакуючого хавбека. Також Де Дзербі хоче бачити в своєму новому клубі голкіпера Андреа Консільї, хавбеків Жеремі Бога і Філіпе Джурічича. "Інтер" за 4 тури до фінішу став чемпіоном Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" купить захисника чемпіона Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі