вівторок, 19 травня 2015 13:54

"Шахтар" хоче повернути Селезньова

"Шахтар" хоче повернути Селезньова
Селезньов двічі забив "Наполі"

Вдала гра "Дніпра", а також лідерів команди на європейській арені, звернула на себе увагу багатьох клубів, охочих запросити до своїх лав підопічних Мирона Маркевича.

Нападник Євген Селезньов, який забезпечив "Дніпру" путівку в фінал Ліги Європи, забивши два м'ячі у ворота "Наполі", раніше потрапив в сферу інтересів турецького "Фенербахче".

Крім турків, задумалися про можливе запрошення Селезньова і в "Шахтарі", вихованцем якого він є.

Мірча Луческу особисто побував на грі "Дніпра" проти "Наполі" на НСК "Олімпійський" і включив українця в свій список кандидатів на посилення передньої лінії.

Селекційна активність "гірників" пов'язана з тим, що бразилець Луїс Адріано новий контракт ще не підписав і найближчим часом може залишити донецький клуб. Тому в клубі не виключають, що доведеться шукати нового нападника.

Євген Селезньов раніше вже виступав у "Шахтарі". Після повернення з оренди в "Арсеналі" в 2008 році нападник підписав новий контракт з "гірниками", але в 2009-му перейшов у "Дніпро", з якого вже повертався до Донецька в 2011 році.

У нинішньому чемпіонаті України Селезньов провів 20 матчів і забив вісім м'ячів. У Лізі Європи на рахунку форварда 10 ігор і два голи.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче повернути Селезньова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі