Ексклюзиви
субота, 07 травня 2011 11:16

"Шахтар" достроково став чемпіоном серед молоді

"Шахтар" достроково став чемпіоном серед молоді

Розгромивши донецький "Металург" з рахунком 5:1, молодіжний склад "Шахтаря" став недосяжним для переслідувачів і достроково переміг у першості молодіжних складів команд УПЛ.

Таким чином, підопічні Сергія Попова повторили успіх дворічної давності, коли головним тренером був Валерій Яремченко, який очолював дублюючий склад гірників до зими і переходу в маріупольський "Іллічівець".

За друге місце точиться боротьба між "Дніпром" і "Металістом". Дніпряни, що відстають від "Шахтаря" на 12 очок, несподівано поступилися одному з аутсайдерів першості Зорі - 1:2. Ще на бал менше у харків'ян, але вони тільки сьогодні зіграють з "Волинню" свій матч 28-го туру.

Відзначимо незвичне передостаннє місце київського "Динамо", які тренують недавні помічники тренера збірної України - Олександр Хацкевич і Сергій Ребров. У звітному турі дублери киян у Львові не змогли переграти дубль "Карпат" - 1:1.

ЧУ серед молодіжних команд. 28-й тур

Шахтар (Д) - Металург (Д) - 5:1

Голи: 1:0 Чурко (12 з пенальті), 2:0 Акулінін (33), 3:0 Акулінін (37), 4:0 Ілюк (64), 5:0 Бруно (65), 5:1 Міщенко (70 )

Шахтар: Тетенко, Олійник (Гаращенков, 68), Чижов, Писко, Кучер, Малишев (Нехтій, 68), Караваєв, Череда (Батищев, 79), Акулінін (Ілюк, 61), Бруно (Імереков, 84), Чурко (Жичиков , 83)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" достроково став чемпіоном серед молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути