середа, 27 квітня 2011 11:45

"Шахтар" допоможе своїм вболівальникам оплатити квитки на матч з "Динамо"

"Шахтар" допоможе своїм вболівальникам оплатити квитки на матч з "Динамо"

Донецький "Шахтар" вирішив компенсувати 50% вартості квитка для своїх вболівальників на матч 27-го туру чемпіонату України з київським "Динамо", оскільки вважає їх ціну дуже високою, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Як повідомляє офіційний сайт "Шахтаря", квитки в 25 і 26 сектори стадіону імені Валерія Лобановського за ціною від 60 до 100 грн. будуть продаватися для вболівальників "Шахтаря" за 40 грн.

Головним арбітром на матч призначений Юрій Можаровський зі Львова. На лініях йому допоможуть Сергій Возняк (Миколаїв) і Володимир Володін (Херсон).

34-річний Можаровський матчі елітного українського дивізіону обслуговує з 2007 року. У поточному чемпіонаті України він вже двічі працював на поєдинках за участю "Динамо": у 9-му турі львів'янин зафіксував домашню перемогу киян над запорізьким "Металургом" - 2:0, а зовсім недавно Можаровський обслуговував виїзний поєдинок "Динамо" проти "Дніпра" (0:1), що проходив у рамках 22-го туру першості.

Відзначимо також, що Можаровський не вперше працюватиме на матчі між "Динамо" і "Шахтарем": два роки тому цей рефері обслуговував поєдинок між цим командами, що проходив в рамках 1 / 2 фіналу Кубка України.

У тій зустрічі, що проходила в Донецьку, мінімальну перемогу з рахунком 1:0 здобули "гірники", а сам Можаровський за свою роботу отримав виключно позитивні відгуки як з боку представників "Динамо", так і з боку представників "Шахтаря".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться у Києві 1 травня. У цьому матчі "гірники" можуть достроково завоювати титул чемпіона України, якщо не програють киянам.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" допоможе своїм вболівальникам оплатити квитки на матч з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі