вівторок, 29 березня 2011 18:42

Шахи. Двоє узбецьких дітей обіграли чинного чемпіона світу

Шахи. Двоє узбецьких дітей обіграли чинного чемпіона світу

Діючий Чемпіон світу з шахів індійський гросмейстер Вішванатан Ананд програв двом узбецьким юніорам під час сеансу одночасної гри в понеділок у Ташкенті.

Сеанс одночасної гри проходив на 20 дошках і завершився з результатом 15-5 на користь Ананда. Шість юніорів - Акмаль Файзуллаєв, Талгат Губайдулін, Мафтуна Маматкулова, Алішер Бегмуратов, Олег Артеменко та Саідакбар Сайдаліев зіграли внічию з індійським гросмейстером.

Два юніора - член жіночої збірної Узбекистану Хулкар Тохіржанова і призер чемпіонату Азії серед хлопчиків до 8 років у Китаї (2010 рік), призер Чемпіонатів Узбекистану до 10 і 12 років Темур Ігонін здобули перемогу над діючим Чемпіоном світу.

Відзначимо, що Ананд прибув в Ташкент 27 березня для участі в товариському матчі з екс-чемпіоном світу з шахів за версією ФІДЕ узбецьким гросмейстером Рустамом Касимджановим. За зустріччю стежив президент Міжнародної шахової федерації Кірсан Ілюмжинов.

Зараз ви читаєте новину «Шахи. Двоє узбецьких дітей обіграли чинного чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі