понеділок, 02 червня 2008 09:53

Сафіна: перемогти Шарапову можна тільки при активній грі

У четвертому колі "Ролан Гаррос" зустрінуться дві росіянки - Дінара Сафіна та Марія Шарапова. Дінара вважає, що проти першої ракетки світу їй потрібно буде активно діяти впродовж усього матчу.

- Насправді, я вкрай незадоволена тим, як грала на початку другого сету в матчі проти Цзе Чжен. Мій тренер уже встиг жорстко покритикувати мене за пасивність. Як і в попередньому матчі, я раптом перестала грати активно, почала чекати помилок від суперниці, за що ледь не поплатилася. На щастя, опинившись на межі поразки в другій партії, я знову змогла зібратися і все ж довести матч до перемоги.

- Ваша наступна суперниця - Марія Шарапова. У матчі проти неї будь-яка заминка може вам обійтися дуже дорого. Згодні?

- Я це знаю. Марії не можна давати жодного шансу, інакше вона не залишить жодних шансів тобі. Що я можу сказати? Спробую не допустити повторення сьогоднішнього сценарію. Проти Шарапової потрібно грати активно впродовж всього матчу, не дозволяти собі розслабитися ні на секунду. Тільки тоді з"являться шанси на перемогу.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Сафіна: перемогти Шарапову можна тільки при активній грі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі