понеділок, 12 березня 2007 14:19

Сафін увійшов до команди на матч Кубка Девіса проти французів

В понеділок президент Федерації тенісу Росії (ФТР) Шаміль Тарпіщев назвав імена чотирьох гравців, які будуть заявлені на чвертьфінальний матч Кубка Девіса проти збірної Франції.

- Це Марат Сафін, Микола Давиденко, Михайло Южний та Ігор Андрєєв, - заявив капітан російської команди. - До них можуть приєднатися Євген Корольов і Дмитро Турсунов, але останній довгий час не грав і вчора провів тільки перший матч в Індіан-Уеллсі.

Оскільки в короткий час свої домашні матчі проведуть і чоловіча, і жіноча збірна Росії, то було ухвалено рішення орендувати Малу спортивну арену "Лужників" практично на місяць.

- Для матчів і чоловічий, і жіночою збірних Росії ми вибрали ґрунтове покриття, так що він (ґрунт) лежатиме на МСА "Лужників" більше місяця, з 26 березня по 22 квітня, - заявив Тарпіщев. - Вже краще зробити так, ніж спочатку в одному місці постелити ґрунт для чоловіків, а через деякий час у іншому місці - для жінок. Це було б надзвичайно складно.
За словами Тарпіщева, на Малій спортивній арені будуть постелені два корти: ігровий і тренувальний.

Матч між збірними Росії і Франції за вихід в півфінал Кубка Девіса відбудеться 6-8 квітня .

За два тижні, 20-21 квітня, жіноча збірна Росії на цьому ж стадіоні прийме іспанок і позмагається за вихід у півфінал Кубка Федерації. У цьому матчі відбудеться дебют в національній команді Марії Шарапової, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сафін увійшов до команди на матч Кубка Девіса проти французів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі